Mobiele airco met hoog koelvermogen

Een grote ruimte koelen met een mobiele airco? Dat is tegenwoordig zeker mogelijk! Een hoog BTU is dan aan te raden zodat de mobiele airco optimaal zijn werk kan doen. Het aantal BTU of KW geeft aan hoe effectief de mobiele airco kan zijn in een ruimte. Een BTU van zeker 10.000 en hoger is dan een aanrader. Om je een flinke zoektocht te besparen hebben we een aantal toppers op een rijtje gezet, mobiele airco’s met een hoog koelvermogen.

Eurom CoolPerfect 180 Wi-Fi

TROTEC PAC 3900 X

Carrier 3,5 kW
TROTEC Mobiele airco PAC 3500 E 

Aspen Xtra

 • Koelvermogen: 18.000 BTU

 • Capaciteit: 41m² - 65m²

 • Geluid: 65dB

 • Energielabel: A

 • Alternatief: Fuave ACS18K01

 • Koelvermogen: 13.300 BTU

 • Capaciteit: 30m² - 48m²

 • Geluid: 65dB

 • Energielabel: A

 • Koelvermogen: 12.000 BTU

 • Capaciteit: 27m² - 44m²

 • Geluid: 64dB

 • Energielabel: A+

 • Koelvermogen: 12.000 BTU

 • Capaciteit: 27m² - 44m²

 • Geluid: 65dB

 • Energielabel: A

 • Koelvermogen: 12.000 BTU

 • Capaciteit: 27m² - 44m²

 • Geluid: 64dB

 • Energielabel: A

Eurom CoolPerfect 180 Wi-Fi

Wat ons betreft dé winnaar als het om een mobiele airco met hoog koelvermogen gaat. Deze mobiele airco heeft 18.000 BTU en kan naast verkoelen ook nog eens verwarmen. Deze airco kan ruimtes verkoelen vanaf 41m² (hoge warmtelast) tot 65m² bij een lage warmtelast. Daarnaast filtert deze mobiele airco de lucht wat voor een betere luchtkwaliteit zorgt. Met de ingebouwde timer van 24 uur kan de airco automatisch in en uitschakelen. De CoolPerfect 180 Wifi is te bedienen via een afstandsbediening of de Eurom Smart App. Let er wel op dat de raamafdichting enkel op een schuifraam past. Gelukkig is er een airlock alternatief.

Alternatief: Fuave ACS18K01 

Bekijk op Bol.com

Fuave ACB14K01

Fuave is het huismerk van Coolblue.De mobiele airco’s van Fuave zijn kwalitatief goed voor een leuke prijs. Fuave mobiele airco’s hebben meerdere modellen. De Fuave ACB14K01 heeft een hoog koelvermogen, namelijk 14.000 BTU. En is daarom geschikt voor ruimtes tot 40 m² in goed geïsoleerde ruimtes (lage warmte last) en 26 m² in minder goed geïsoleerde ruimtes (hoge warmtelast). De Fuave ACB14K01 produceert zo’n 65 dB als deze aanstaat, dus niet de stilste. Deze mobiele airco is met een meegeleverde afstandsbediening te bedienen. Is makkelijk verrijdbaar en is voorzien van denkbare standaard functies zoals een “sleep modus”, vier standen en een verstelbare uitblaasrichting. Nog een pluspunt, de raamafdichtingskit wordt standaard meegeleverd. Deze is geschikt voor draai en kiepramen. Mocht je een ander type raam of deur hebben, klik dan hier.

Bekijk op Coolblue

TROTEC PAC 3900 X

Dit is een echte allrounder. Deze mobiele airco kan  koelen, ventileren of ontvochtigen en heeft 13.300 BTU. De TROTEC PAC 3900 X werkt in ruimtes vanaf 30m² (hoge warmtelast) tot 48m² bij een lage warmtelast. De TROTEC PAC 3900 X beschikt over de modernste microprocessorbesturing met verschillende programmeerbare functies. Zo kan deze mobiele airco onder andere automatisch uitschakelen als een bepaalde temperatuur bereikt is. De ingestelde instellingen zoals apparaat modus, doeltemperatuur en ventilatie intensiteit blijven opgeslagen nadat het apparaat is uitgeschakeld en worden automatisch overgenomen bij de volgende keer dat de mobiele airco in wordt geschakeld. De TROTEC PAC 3900 X  kan worden bediend via de meegeleverde afstandsbediening of via het bedieningspaneel op het apparaat zelf. Let er wel op dat dit apparaat vrij veel energie verbruikt.

Bekijk op Bol.com Bekijk op Amazon

Carrier 3,5 kW

De Carrier 3.5 kW is een compacte mobiele airco. En is makkelijk te verplaatsen omdat er onder deze mobiele airco wieltjes zitten. De Carrier 3.5 kW kan ruimtes koelen vanaf 27m² ((hoge warmtelast) tot 44m² bij een lage warmtelast. Buiten het koelen van de lucht kan deze mobiele airco ook nog eens de lucht verwarmen. Ook heeft deze een functie om te ontvochtigen en ventileren. De mobiele airco is makkelijke te bedienen via het bedieningspaneel en met de draadloze afstandbediening.

Bekijk op Bol.com Bekijk op Amazon

TROTEC Mobiele airco PAC 3500 E 

De TROTEC Mobiele airco PAC 3500 E is een 3-in-1 airconditioner. Deze mobiele airco heeft een ventilator stand, een luchtontvochtiging stand en een airco stand. Met het gebruik van propaan R290 als koudemiddel, levert dit apparaat een positieve bijdrage aan de bescherming van het milieu. De PAC 3500 E kan ruimtes koelen vanaf 27m² (hoge warmtelast) tot 44m² en heeft 12.000 BTU. De handige timerfunctie maakt een tijdgestuurde in en uitschakeling mogelijk. Nog een pluspunt, een raamafdichting (airlock) wordt standaard meegeleverd!

Bekijk op Bol.com Bekijk op Amazon

Aspen Xtra

De Aspen Xtra mobiele airco is zeer compact van formaat. Het apparaat heeft een verstelbare uitblaasopening voor koude en warme lucht regel je de luchtstroom naar eigen wens. Ook dit apparaat werkt met koudemiddel R290 welke een positieve bijdrage aan de bescherming van het milieu biedt. De Aspen Xtra kan ruimtes koelen vanaf 27m² (hoge warmtelast) tot 44m² en heeft 12.000 BTU. Daarnaast heeft de Aspen Xtra een meegeleverde afstandsbediening, verschillende modi (sleep, eco en timer) en een groot digitaal kleurendisplay.

Bekijk op Bol.com