Fuave airco kopen van Coolblue

Fuave is het huismerk van Coolblue. Eerder bracht Coolblue nog mobiele airco’s uit onder de naam BlueBuilt. Maar in 2020 hebben ze besloten om een nieuwe lijn Fuave op te starten. De mobiele airco’s van Fuave zijn kwalitatief goed voor een leuke prijs. Fuave mobiele airco’s hebben meerdere modellen, zeker de moeite om eens nader te bekijken.

Fuave ACS18K01

De mobiele airco van Fuave met de hoogste positieve score en het hoogste koelvermogen. Deze mobiele airco heeft een koelvermogen van 18.000 BTU en is vergelijkbaar met de Eurom Coolperfect 180 Wifi. Qua uiterlijk lijkt de Fuave ACS15K01 ook op dit model. Deze Fuave mobiele airco kan ruimtes koelen met een oppervlakte tot 51 m² bij een lage warmtelast tot ruimtes van 34 m² bij een hoge warmtelast. Naast koelen kan dit apparaat ontvochtigen en verwarmen. Deze airco produceert 65 dB geluid. Is met meegeleverde afstandsbediening makkelijk in te stellen. Dit model heeft onder andere een makkelijke timer functie, nachtmodus en verstelbare uitblaasrichting. Ook in koude dagen kan deze airco uitkomst bieden, met deze airco kun je ook verwarmen. De meegeleverde raamafdichtingskit is geschikt voor draai en kiep ramen.

Fuave ACS18K01 review

De Fuave ACS18K01 scoort goed, 8.3 uit 10 gebaseerd uit 36 reviews. Deze mobiele airco wordt dan ook goed verkocht. Er wordt veel positief geschreven over het hoge koelvermogen. Deze Fuave mobiele airco koelt grote ruimtes snel. Op gebruikersgemak scoort de Fuave ACS15K01 erg hoog. Nadelen zijn er ook, vanzelfsprekend het geluid. Ook zou de afdichtingskit wat moeilijk te monteren zijn en de lampjes op het display zijn niet altijd even goed zichtbaar.

 

 

 • Koelvermogen: 18.000 BTU
 • Capaciteit: 34 m² – 51 m²
 • Geluid: 65dB
 • Energielabel: A
 • Score: 8.3 uit 10

Bekijk op Coolblue

Fuave ACS16K01

De maximale oppervlakte dat een mobiele airco kan koelen, is onder andere afhankelijk van de isolatie in huis. Is de ruimte minder goed geïsoleerd of heeft deze veel ramen, dan koelt de Fuave ACS16K01 ruimtes tot 29 m². Heb je een goed geïsoleerde kamer, dan koelt de airco ruimtes tot 46 m². Dit doet de Fuave ACS16K01 met een koelvermogen van 16.000 BTU. In bedrijf produceert deze airco 65 decibel. Deze airco heeft een thermostaat waarmee er een constante ruimtetemperatuur ingesteld wordt. De afstandsbediening en airlock (geschikt voor draai en kiep raam) wordt standaard meegeleverd. Het design is duidelijk anders dan de overige modellen.

Fuave ACS16K01 review

Wat vinden de gebruikers van de Fuave ACS16K01? Reviews laten zien dat deze mobiele airco beoordeeld wordt met 7.6 uit 10. Op moment van schrijven zijn er 24 reviews. De gebruikers zijn positief over het design maar ook over het gebruikersgemak. De airco koelt volgens gebruikers goed. Heeft een slaapmodus, makkelijk te  bedienen en gebruikers vinden hun aankoop waar voor het geld. Nadelen zijn er ook, zo lezen we veel over het geluid. Zou de handleiding niet heel duidelijk zijn, is de lengte van de afvoerslang vrij kort en is de kleur van de afvoerslang niet passend. De afvoerslang is namelijk grijs.

 

 • Koelvermogen: 16.000 BTU
 • Capaciteit: 29 m² – 46 m²
 • Geluid: 65 dB
 • Energielabel: A
 • Score: 7.6 uit 10

Bekijk op Coolblue

Fuave ACS14K01

De Vuave ACS14K01 is het broertje van de ACS16K01. Dit model heeft ook een mooi design. Beschikt over 14.000 BTU en kan ruimtes tot 26 m² koelen bij een hoge warmtelast.  Bij een lage warmtelast, een goed geïsoleerde kamer, dan koelt deze mobiele airco ruimtes tot 40 m². Beschikt over een thermostaat, heeft een slaapmodus, verstelbare uitblaasrichtingen en kan ontvochtigen. De Fuave maakt in bedrijf geluid, zo’n 65 decibel. De afstandsbediening en raamafdichting kit wordt standaard meegeleverd. De raamafdichting is geschikt voor draai en kiep ramen.

Fuave ACS14K01 review

De Fuave ACS14K01 scoort qua beoordelingen 7.7 uit 10. Gebruikers zijn voornamelijk te spreken over het feit dat deze airco zeer compleet geleverd wordt. Het design, en de goede effectiviteit van het koelen. Ook zijn er nadelen. Zo is de wateropvang bak aan de kleine kant. En zou het legen hiervan wat omslachtig gaan. De afvoerslang zou aan de korte kant zijn.

 

 

 • Koelvermogen: 14.000 BTU
 • Capaciteit: 26 m² – 40 m²
 • Geluid: 65dB
 • Energielabel: A
 • Score: 7.7 uit 10

Bekijk op Coolblue

Fuave ACS09K01

De Fuave ACS09K01 koelt oppervlakte tot 26 m² in goed geïsoleerde ruimtes (lage warmtelast) en 17 m² in minder goed geïsoleerde ruimtes (hoge warmtelast). Deze mobiele airco heeft een koelvermogen van 9.000 BTU. Het geluid wat deze airco maakt is ietsje minder dan zijn voorgangers, namelijk 63dB. Daarnaast heeft deze Fuave airco een ontvochtigingsfunctie, zodat de kamer die je wilt koelen minder benauwd aanvoelt. De Fuave ACS09K01 heeft een timerfunctie, nachtmodus en verstelbare uitblaasrichting.

Review ACS09K01 Fuave

De Fuave ACS09K01 scoort goed bij gebruikers, deze airco scoort 8.0 uit 10. Een mooie score dus! Uit de 15 reviews halen we enkele pluspunten. Deze Fuave koelt volgens gebruikers goed. Is makkelijk te bedienen en doet wat ‘ie moet doen. Daarnaast zijn de gebruikers te spreken over het feit dat het een compleet pakket is. Er wordt een afstandsbediening, raamafdichting en handleiding meegestuurd. Negatieve punten zijn er ook. Een korte afvoerslang en de waterafvoerbak moet snel geleegd worden.

 

 • Koelvermogen: 9.000 BTU
 • Capaciteit: 17 m² – 26 m²
 • Geluid: 63dB
 • Energielabel: A
 • Score:8.0 uit 10

Bekijk op Coolblue

Fuave ACB14K01

De Fuave ACB14K01 heeft een vrij hoog koelvermogen van 14.000 BTU en is geschikt voor ruimtes tot 40 m² in goed geïsoleerde ruimtes (lage warmte last) en 26 m² in minder goed geïsoleerde ruimtes (hoge warmtelast). Een mobiele airco maakt altijd herrie, dus ook dit model. De Fuave ACB14K01 produceert zo’n 65 dB als deze aanstaat, dus niet de stilste. Deze mobiele airco is met een meegeleverde afstandsbediening te bedienen. Is makkelijk verrijdbaar en is voorzien van denkbare standaard functies zoals een “sleep modus”, vier standen en een verstelbare uitblaasrichting. Nog een pluspunt, de raamafdichtingskit wordt standaard meegeleverd. Deze is geschikt voor draai en kiepramen. Mocht je een ander type raam of deur hebben, klik dan hier.

Fuave ACB14K01 review

Wat zeggen gebruikers over de Fuave ACB14K01? Deze mobiele airco van Fuave scoort 7.7 uit 10. Heeft momenteel 25 beoordelingen en is een prima mobiele airco te noemen. Met name op gebruikersgemak en design wordt hoog gescoord. Dit apparaat is lekker compact, mooi design, makkelijk te bedienen en de koelprestaties zijn volgens de gebruikers goed te noemen. Er zijn natuurlijk ook nadelen, zo zou de afvoerslang te kort zijn en lezen we wat opmerkingen over het geluid. Een mobiele airco maakt altijd geluid. Mocht je een nog stillere mobiele airco willen, kijk dan eens naar deze collectie.

 

 • Koelvermogen: 14.000 BTU
 • Capaciteit: 26 m² – 40 m²
 • Geluid: 65dB
 • Energielabel: A
 • Score: 7.7 uit 10

Bekijk op Coolblue

Fuave ACB09K01

De Fuave ACB09K01 heeft een maximaal koelvermogen van 9.000 BTU. In goed geïsoleerde ruimtes koelt deze airco tot 26 m² (lage warmtelast). In wat slechter geïsoleerde ruimtes koelt deze Fuave tot 17 m² (hoge warmtelast). Dit is dus de ideale mobiele airco voor een kleinere ruimte. Het geluid wat deze mobiele airco overbrengt is 65 dB. Stel simpel de gewenste temperatuur in en dankzij de thermostaat blijft de temperatuur in de kamer constant. Daarnaast heeft de Fuave ACB09K01 een ontvochtigingsfunctie waardoor het drukkende gevoel van warme, vochtige lucht in de ruimte verdwijnt. Ook bij dit type is de uitblaasrichting te verstellen en simpel te bedienen met de meegeleverde afstandsbediening. Standaard wordt een raamafdichtingskit meegeleverd welke geschikt is voor draairamen. Mocht je een ander type raam hebben is daar gelukkig een oplossing voor.

Fuave ACB09K01 review

Hoe zijn de gebruikersbeoordelingen van de Fuave ACB09K01? Deze mobiele airco scoort 7.6 uit 10. En er zijn zo’n 94 reviews achtergelaten. Met name de prijs is volgens klanten voordelig. Daarnaast koelt de Fuave ACB09K01 goed, is compact en scoort goed op gebruiksgemak. Wat de gebruikers minder vinden van deze mobiele airco is de lengte van de afvoerslang. Ook over het geluid wordt geklaagd, helaas zijn er nog altijd geen 100% stille airco’s. Deze Fuave heeft geen slaap modus.

 

 • Koelvermogen: 9.000 BTU
 • Capaciteit: 17 m² – 26 m²
 • Geluid: 65 dB
 • Energielabel: A
 • Score: 7.6 uit 10

Bekijk op Coolblue

Fuave ACB07K01

De Fuave ACB07K01 is het goedkoopste model en heeft 7.000 BTU. In goed geïsoleerde ruimtes koelt de airco tot 20 m² (lage warmtelast). In wat slechter geïsoleerde ruimtes koelt deze airco tot 13 m² (hoge warmtelast). Dit maakt de Fuave ACB07K01 ideaal voor de allerkleinste ruimtes. Ook dit model maakt geluid tijdens gebruik, zo’n 65 dB. En heeft een thermostaat. Stel eenvoudig je temperatuur in en deze blijft constant. Door de ontvochtigingsfunctie verdwijnt het drukkende gevoel van warme, vochtige lucht in de ruimte. De uitblaasrichting is verstelbaar en makkelijk te bedienen met de meegeleverde afstandsbediening. De meegeleverde raamafdichtingskit is geschikt voor draairamen. Mocht je een ander type raam hebben zijn er gelukkig alternatieve producten om dat probleem te verhelpen.

Fuave ACB07K01 review

De Fuave ACB07K01 scoort 7.7 uit 10. Met maarliefst 169 reviews, kortom een prima score. Gebruikers vinden de prijs aantrekkelijk, het is de goedkoopste mobiele airco die op Coolblue te vinden is. Daarnaast wordt er zeer positief gesproken over het gebruikersgemak, het design en het formaat. Minpunt is dat er geen slaapmodus is en deze Fuave relatief veel geluid maakt.

 

 • Koelvermogen: 7.000 BTU
 • Capaciteit: 13 m² – 20 m²
 • Geluid: 65 dB
 • Energielabel: A
 • Score: 7.7 uit 10

Bekijk op Coolblue